כלים

סביצ'ה מוסר ים בענבים, רימון וצ'ילי - מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן  ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפאס זה ואחרים לשישיית הגמר בתחרות הטפאסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה שנערכה בשבוע שעבר בעיר וולדוליד בספרד

סביצ'ה מוסר ים בענבים, רימון וצ'ילי

רכיבים:

- 2 דגי מוסר ים טריים מפולטים

- 350 גר ענבים ירוקים

- 350גר ענבים אדומים

- 2 רימון

- 2 יחי צ'ילי אדום

- 2 בצלים סגולים

- 1 צרור כוסברה

- מלח, פלפל שחור גרוס

- מיץ לימון, שמן זית

אופן הכנה-

מנקים את הדג מעור ועצמות, חותכים לקוביות ברונאז.

את הענבים חותכים לחצאים או רבעים, מפרידים רימון מהגרגירים.

חותכים את הצ'ילי והבצל ברונאז קטן.

את הכוסברה קוצצים השה.

משרים את קוביות הדג במיץ לימון למשך כ15 דק', מסננים, מערבבים עם כל שאר המרכיבים ומתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית.

מוגש בכוס אספרסו שקופה עם ידית ותחתית, עם כפית.