כלים

מרק עדשים אדומות כל כך טעים שלא תסתפקו במנה אחת - הנאה מובטחת

רכיבים:

1 כוס עדשים אדומות

חצי כוס שמן זית

1-1 וחצי כפיות כמון

4 שיני שום

מלח, פלפל שחור

1 - 1 וחצי כפות קמח

6 כוסות מים

1- 1 וחצי כפות אבקת מרק עוף.

אופן ההכנה:

מכניסים את העדשים והמים לסיר בינוני על אש גבוהה ומבשלים עד שהעדשים מתרככות (יש לסנן בדר"כ את העדשים לפני כן). בנתים במחבת מטגנים קלות שום בחצי מכמות השמן ושופכים את השום המטוגן לסיר עם העדשים , בשמן שנותר מטגנים את הקמח עד אשר הוא הופך לרביכה סמיכה בצבע אגוז וגם את הרביכה שופכים לסיר תך כדי ערבוב עד שהמרך מתעבה. מוסיפים מרק עוף , מלח פלפל והכמון, מבשלים עוד כ - 10 דקות וזהו, המרק מוכן!

תהנו.

קרדיט:חיים כהן