ישרקו מקבוצת טיב טעם חוגגת את חג השבועות בליווי גבינות משובחות ומעניקה מתכונים מיוחדים לשולחן החג. חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם מיבואניות הגבינה המובילות בארץ חוגגת את חג השבועות, הלוא הוא חג הגבינות והיין, במרקם טעמים אירופיים וישראלים, ומעניקה שני מתכונים פשוטים להכנה המשלבים חומרי גלם מפתיעים ומרעננים.

כלים
סלט תרד ענבים וגבינת צ'דר. צילום: אפיק גבאי
סלט תרד ענבים וגבינת צ'דר. צילום: אפיק גבאי

סלט תרד, ענבים גבינת צ'דר וחמוציות וסלט פנזנלה עם גבינת סטילטון שילוב הגבינות עם המרכיבים הנלווים יוצרים הרמונית טעמים המשלימה זו את זה לתוך הביס המושלם.

סלט תרד עם ענבים וגבינת צ'דר חמוציות

גבינת צ'דר מתקתקה, משובצת חמוציות, נמסה לתוך הרוטב ועוטפת את עלי התרד בטעם נפלא. הענבים מוסיפים מתיקות ורעננות. סלט שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!

מרכיבים להכנת הסלט (6 מנות):

‏2 סלסילות (400 גרם) עלי תרד צעירים ללא גבעולים

‏2 כוסות ענבים ב-2 צבעים

‏150 גרם גבינת צ'דר חמוציות של Ford Farm מפוררת

חופן אגוזי פקאן קלויים

מרכיבים לרוטב וויניגרט:

‏1/3 כוס שמן זית של Cirio

‏2 כפות חומץ יין לבן של Cirio

‏2-1 כפות דבש

‏1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים

‏1 שן שום כתושה

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת הרוטב:

‏ מערבבים את חומרי הוויניגרט, טועמים ומתקנים תיבול.

אופן הרכבת המנה:

‏ מערבבים עלי תרד, ענבים, גבינת צ'דר חמוציות ואגוזים בקערה.

‏ יוצקים את הוויניגרט על הסלט, מערבבים ומגישים מייד.

בתאבון!