הצעה למתכון - סיגרים במילוי תפוחי אדמה וטונה מאת הבלוגרית לאה זוהר

כלים

חומרים למלית:

3 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים ומעוכים לפירה

1 בצל קטן קצוץ ומטוגן מעט בשמן

2 קופסאות טונה מסוננות ומפוררות

פלפל ומלח

1 ביצה

כף גדושה רוטב סויה

כף גדושה פטרוזיליה קצוצה

מכינים "דבק" – מערבבים כף קמח ורבע כוס מים קרים

רוטב:

5 כפות מיונז

1 כפית חרדל

2 כפו רוטב ת צ'ילי מתוק

1 כף רוטב סויה או טריאקי

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים להכנת המלית ומקררים. ממלאים כל עלה סיגר ומגלגלים ומהדקים את הסיגר בנגיעת "דבק" מקמח ומים.

מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים. לחילופין, אפשר לאפות אותם בתנור למשך 15 דקות עד להזהבה. לפני האפייה מומלץ לרסס את הסיגרים במעט שמן.

מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים לצד הסיגרים.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS