האורחים במסעדת השף גספאצ'ו הכשרה באשקלון (מלון הולידיי אין) יופתעו לגלות כי תפריט העסקיות האטרקטיבי, יוגש להם גם בחול המועד סוכות. על הקו הקולינארי של המסעדה אמונים היועץ הקולינארי, שף גיא פרץ והשף אלי אוזן.

כלים
חג שמח במסעדת גספאצ'ו. פתוח בחול המועד
חג שמח במסעדת גספאצ'ו. פתוח בחול המועד

תפריט העסקיות בגספאצ'ו מוצע בכל שעות הפעילות, החל מ12 בצהריים. מחיר הארוחה העסקית נקבע על פי מחיר המנה העיקרית לבחירה והארוחה כוללת לחם מחמצת לבן/דגנים שחור/מיקס ומטבלים וכן מנה ראשונה לבחירה ושתיה קלה לבחירה.

למנה ראשונה תוכלו לבחור: פלפל חריף קלוי, מטבל לב עגבנייה, שום קונפי, מלח-ים ו-50 מ"ל של שמן זית בניחוח רוזמרין; חציל אנדלוסי, קלוי בגריל במעטפת טחינה, קרם לימון, אריסה וקרם כוסברה; עגבניות חריפות, פלפל חריף קלוי, בצל ירוק, כוסברה ושמן זית; סלק צלוי, בשמן זית, בלסמי ושבבי שום קלויים; סלט שוק קטן, פלחי ירקות גסים שמן זית ולימון; סלט עשבים לבנוני, עשבי תיבול, קשיו, חמוציות ושמן זית; טחינה אסלית.

מנות עשירות מהמטבח של גספאצ'ו הכשרה במלון הולידיי אין באשקלון

במנה העיקרית ייהנו הסועדים ממנת דגים, בשרים או פסטות כאשר מחיר הארוחה ייקבע על פי מחיר המנה העיקרית לבחירה.

דגים: פילה מוסר ים בגריל, בשמן זית ומלח ים על קרם תפוחי אדמה ושורשים צלויים (129 ש"ח); לברק שלם בגריל, צלוי בעשבי תיבול ושמן זית לצד ירקות שורש (125 ש"ח); סלמון מקורמל, צרוב בזיגוג סילאן והדרים על קרם שורש ופיסטוק (119 ש"ח); דניס שלם צלוי בגריל / בטיגון עמוק לצד ירקות שורש (129 ש"ח).

בשרים: אנטריקוט פרימיום - נתח אנגוס משובח צלוי בגריל לצד קרעי תפוחי אדמה בקייגי'ן, איולי דיז'ון ומלח גס (139 ש"ח); פרגיות סילאן - נתחי פרגית בגריל ברוטב סילאן, רימונים ויין אדום על מצע בטטות פריכות (88 ש"ח); לאפה קבב - קבב טלה בגריל על לאפה פריכה, מטבוחה חריפה, טחינה, פלפל חריף וחציל קלוי (88 ש"ח); מדליוני פילה - צלויים בגריל ברוטב ציר בקר ויין אדום על מצע קרם שורשים (159 ש"ח); פילה רוסיני - מדליוני פילה בקר וכבד אווז צלויים בגריל על קרם שורשים ויין אדום (179 ש"ח); סופלאקי פרגיות - חרב פרגיות בגריל בליווי לאפה פריכה, ירקות צלויים, טחינה, אריסה ועשבי תיבול (88 ש"ח); צלעות טלה - "בייבי" צלעות טלה בגריל עם שום קונפי, קרם חציל, פלפל גרוס וירקות צלויים (169 ש"ח)

פסטות: פסטה אנטרקוט - נתחים של אנטרקוט עסיסי, אפונת גינה וציר בקר (78 ש"ח); פסטה פורטבלו - שלל פטריות, עשבי תיבול ושמן זית (68 ש"ח); פסטה סלמון - פסטה מוקפצת עם שמן זית, שום עשבי תיבול ונתחי סלמון (82 ש"ח).

גספאצ'ו פתחה את שעריה לראשונה ב2003, עם קונספט מבריק של היועץ הקולינארי, שף גיא פרץ: מסעדת שף, מנות גורמה וסגנון קולינארי המשלב קריצה מרוקאית, שימוש נרחב בשמן זית, בשרים משובחים, דגה ים תיכונית טרייה ותוצרת חקלאית מקומית. הפסטייה המרוקאית שהגה שף גיא פרץ בגספאצ'ו, הפכה לשם דבר בקולינאריה בישראל, ולצדה מככבות מנות ראשונות כדוגמת הקרפאצ'ו סינטה, בקלוואה כבד אווז, סיגר הלחי וסביצ'ה דג ים קצוץ.

המסעדה כשרה-בהשגחת הרבנות הראשית אשקלון, כאשר בנוסף למנות הדגים והב-ירה בירק גוש קטיף, העוף (ירושלים) וחלק ממנות הבשרים הינן גלאט. שעות הפעילות - בימים א'-ה' מ12:00 ועד חצות. קיימת גישה לנכים, חניה בשפע. טלפון להזמנות: 08-6530711. לדף הפייסבוק של המסעדה: גספאצ'ו