מתכון לחג השבועות: ניוקי תפוחי אדמה עם דלעת ברוטב שמנת

כלים

מצרכים: 1 חבילת ניוקי LA PASTA תפוחי אדמה עם דלעת

חבילת שמנת לבישול 15%

50 גרם חמאה,

2 שיני שום כתושות 1 בצל קטן קצוץ

מלח, פלפל, אגוז מוסקט

אופן ההכנה: מבשלים את הניוקי בסיר ובו מים רותחים ומעט מלח, עד שהניוקי צפים על פני המים.

להכנת הרוטב לניוקי – מטגנים את הבצל הקצוץ והשום בחמאה, מוסיפים את השמנת והתבלינים, מערבבים ומביאים כמעט לרתיחה.

מכניסים את הניוקי המוכן לרוטב ומערבבים.

מעבירים לצלחת הגשה. אפשר להוסיף מעל גבינת פרמזן או גבינה צהובה מגורדת.