מתכונים

(מתכונים)

סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד מנטה - מתכון מומלץ של רשת רולדין, המשיקה בימים אלו קולקציית קינוחים ועוגות חדשנית - של קינוחים כשרים לפסח ומוצלחים לא פחות

(מתכונים)

תומר בני ישראל, הקונדיטור מתיירות גנוסר ממליץ על מתכון חגיגי לעוגת פרג טעימה במיוחד לפורים - טארט פרג ממולא בקרם שקדים

(מתכונים)

אסאדו ציר בקר ויין אדום בליווי סלט ירקות שורש - מתכון מומלץ מתוך תחרות שף העמק הראשונה, שנערכה במסגרת פסטיבל "טעמים בעמקים" השמיני הנערך השנה חודש שלם. המתכון של תושב טבעון, אסף שיטרית, זכה במקום הראשון עם מנה יפייפיה וטעימה של נתחי אסדו בליווי סלט ירקות שורש שהוגשה בכלי קרמיקה מוארך ויפייפה

(מתכונים)

ארטישוק בלימון עם פול ירוק: מתכון מיוחד מתוך תחרות שף העמק הראשונה, נערכה במסגרת פסטיבל "טעמים בעמקים" השמיני הנערך השנה חודש שלם. במקום השני זכה אקיל אולוקיה, תושב טבעון, שהכין מנה של לבבות ארטישוק טריים בלימון עם פול אקיל סיפר שנסע במיוחד לשוק תלפיות בבוקר התחרות לקנות ארטישוקים טריים

(מתכונים)

אינגליש קייק פירות יבשים לטו בשבט, עם צימוקים, בננה, בוטנים, אגוזים, שזיפים ועוד הפתעות. מתכון מיוחד של רשת רולדין באדיבות שף רולדין, גילי דקר

(מתכונים)

פאי פירות יבשים עם תאנים, פיסטוקים, חמוציות, שקדים, משמשים מיובשים וקרם שקדים. מתכון מומלץ לט"ו בשבט מרשת רולדין. לאפייה בתבנית מלבנית 27.5 סמ' על 8 סמ'

(מתכונים)

המבורגר לייט - המבורגר בריאותי מבשר בקר רזה ובורגול עם זרעי כוסברה, בלי לוותר על כלום - חוץ מהקלוריות. מתכון מומלץ של שף קלאודיו פלסיאר, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של בית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

מרק פטריות כמהין שחורות עם אפונה ותרד בליווי רביולי ריקוטה או ברוסקטת ריקוטה - מתכון מיוחד של השף יונתן רושפלד, שיוגש ב"סעודת המאה" של רושפלד בערב הסילבסטר

(מתכונים)

פילה בקר ממולא במנגו, כבד אווז, פטריות אנוקי, בצל ירוק ורוטב צ'ילי סויה : מתכון טאפאס מומלץ של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים נוספים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה

(מתכונים)

פלאפל הוא מאכל בריא יחסית למזון מטוגן, אבל פלאפל ללא טיגון הוא כמובן בריא הרבה יותר. פלאפל מדוחן אפוי בתנור - פלאפל בריאותי ללא טיגון, מדוחן או קינואה, באפייה בתנור. מתכון מיוחד ודל שומן של שף קלאודיו פלסיאר, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של בית הספר לבישול תדמור