מתכון

(מתכונים)

כשאני מצליחה לשים את היד שלי על מתכונים לשבת שהם גם טעימים מאוד וגם קלים יחסית להכנה, אני תמיד משתפת.

(מתכונים)

חברת ענבי ציון מציגה מגוון מתכונים ומוצרים לסופגניות מופלאות ויחודיות, לחג שמח במיוחד. בספיישל זה תוכלו למצוא מתכוני סופגניות מסופגניית התות הקלאסית עם טוויסט חמצמץ של ליצ'י, ועד מילוי קרם מלאבי מצופה בפיסטוק, סופגניה בסגנון תאילנדי, ציפוי זהב ועוד הרבה הפתעות בטעם מושלם וחגיגה לעיניים...

נוצר ב-12.11.2015 10:11
(מתכונים)

פסטה מוקפצת עם פטריות שיאטקי, עגבניות צלויות ופקאנים - מתכון מיוחד באדיבות אינס שילת, כחלק מההתגייסות של "חוות תקוע" המגדלת פיטריות מאכל למאבק בסרטן השד. פיטריות ידועות כבעלות תכונות אנטי סרטניות

(מתכונים)

אנטיפסטי - מסוג המנות שסוחטות מחמאות במינימום עבודה. המנה סופר מפנקת, קלילה, צמחונית וכשרה לפסח הכוללת בשר פלפלים קלוים וזוקיני מתובלים בקורט מלח ים, מיץ לימון סחוט ובלסמי מצומצם, מפזרים מעט עלים שמעלים חיוך ושוב.. מחמאות!

המצרכים:

3 פלפלים אדומים

3 זוקיני

מעט עלי ארגולה

לבלסמי המצומצם:

כוס בלסמי

3 כפיות סוכר

מיץ מחצי לימון

מלח ים

המתכון:

קולים פלפלים קלוים על אש גלויה/תנור עד רכות, מקלפים ומנקים מהגרעינים. את הקישואים פורסים דק ומטגנים קלות בשמן זית. מצמצמים את הבלסמי והסוכר על אש נמוכה עד למרקם ״סירופי״. מסדרים בצלחת שטוחה את הפלפלים בשכבה אחידה, את הזוקיני מסדרים בשורה ובוזקים מעט מלח. מטפטפים את הבלסמי, סוחטים את הלימון ומפזרים את העלים.

חפשו בפייסבוק: דניאל רחמים

נוצר ב-16.05.2012 01:05
(מתכונים)

קינוח מתוק ומושלם לחג השבועות, הוא קרם ברולה קלאסי. המתכון באדיבות ליאור טוביאנה שף מסעדת "הצדף"

(מתכונים)

מתכון מרק שוקולד מריר ופירות מקסיקני של השף שיבלי ח'לף, השף הבדואי הראשון. מרק שוקולד מקסיקני מוגש בתיבול עשיר הכולל טבסקו, פלפל אנגלי, זנגביל, קינמון ועוד

(מתכונים)

עוגת גבינה עשירה עם תחתית בצק מתוק, מלית גבינה אפויה וציפוי קרם גבינת שמנת – מתכון מיוחד מרולדין

(מתכונים)

קיש בצל וכרישה צרפתי - מתכון מומלץ לשבועות של עידו רוטמן , שף רשת רולדין. עידו רוטמן מספר על המנה: "חג שבועות מחזיר אותי לביקורי ילדות בקיבוצים, חגיגות הקציר והמים, ומאפשר לי לשחזר את מתכוני המשפחה ולשדרג אותם באמצעות הגבינות האיכותיות שזמינות היום בשוק. קיש זה אהוב עלי במיוחד בשל טעמם המתקתק של הכרישה והבצל, שמשתלבים נהדר עם הגבינות, וריח האפייה שעולה ומציף את הבית בניחוחות חג"

(מסעדות)

השף דיויד פרנקל זכה בתחרות גמר "גביע הבישול" של סאן פלגרינו בישראל וזכה לייצג את ישראל בתחרות הבינלאומית. האירוע הקולינארי החשוב של השנה– גמר תחרות גביע הבישול של סן פלגרינו התקיים במלון הרודס בת"א, במסגרתו נבחר השף הצעיר דיויד פרנקל מבין 4 השפים שהגיעו לגמר