עוף בלימון עם תחתיות ארטישוק - מתכון פשוט, בריא ומומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור

כלים

מצרכים:

4 כרעיים (או שוקיים, או ירכיים)

מיץ מחצי לימון

לימון אחד כלוף ופרוס לפרוסות דקות

שקית תחתיות של ארטישוק [סנפרוסט]

מעט כורכום

מלח

ומעט פלפל שחור

מעט שמן קנולה

אופן ההכנה:

מרתיחים את הכרעיים ושופכים את המים המלוכלכים

סוחטים מיץ מחצי לימון

שמים שמן

ואת התבלינים

מוסיפים כוס מים

חותכים את תחתיות הארטישוק לארבע

ומוסיפים לעוף

ואת פרוסות הלימון מניחים מלמעלה

מבשלים כחצי שעה ומוודאים שיש רוטב

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים