שוקי עוף בתנור במיונז שום

כלים

מצרכים:6-8 שוקי עוף טרי2-4 כפות מיונז שום לציפויפירורי לחם / פנקו מתובלים במעט מלח ופלפל

אופן ההכנה:

· מעשים היטב שוקי עוף במיונז שום

· מניחים במקרר לחצי שעה

· מצפים בפירורי פנקו או פרורי לחם.אופים בחום של 200 מעלות עד שהציפוי זהוב והעוף מוכן לגמרי ( בסביבות 30 דקות ).

לשידרוג אפשר כמובן לטבול בביצה לפני הפירורים ולטגן.

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים